23948sdkhjf

Stål- och plåtsatsning i Gävle

Sundsvallsföretagen Profilplåt AB och Handelsstål AB gör en gemensam satsning i Gävle och en invigningsfest närmar sig.
Efter flera framgångsrika år i Sundsvall öppnar Profilplåt AB och Handelsstål AB en filial i Gävle.

De två Sundsvallsföretagen samäger den nya filialen 50/50 och här ska man lagerhålla handelsstål, plåt, takplåt, planplåt, vattenavrinning, taksmide och infästning.

Hans Skogsberg från Profilplåt AB berättar för Metal Supply att man genom etableringen av den nya avdelningen i Gävle räknar med att nå kunder utefter norrlandskusten.
- "Det nya lagret har anpassats så det passar oss och är på knappt 1 000 m2. Det ligger i industriområdet Sörby Urfjäll."

Den nya filialen ska invigas 14-15 maj då det blir lite festligheter.

- "Även om konjunkturen är lite svag räknar vi med hygglig försäljning redan i år, tack vare låg ränta och ROT-avdrag", säger Hans Skogsberg.

Källa: Profilplåt AB

Om Profilplåt AB
I drygt 40 år har Profilplåt varit och är en leverantör av tak. Vi håller service och kvalitet högt och idag tillverkar vi även en takpanna i stålplåt, vår egen President. Till oss kan du vända dig om du är privatkund eller företagskund. Vi designar taket efter dina eller dina kunders önskemål. Du får exakt det du behöver och i rätt mängd. Vi levererar allt som en byggsats inom 48 timmar inklusive det du behöver som skruv, plåtbeslag, rännor och rör utan att något saknas. I produktutbudet finns vägg- och takprofiler, takpannor, takavvattning, takskydd, planplåt och övrigt tillbehör för ett komplett tak.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079