23948sdkhjf

Nytt affärsområde i koncernen Stena Metall

Nybro och Molkom är nu en egen del i koncernen.
Från november förra året är Stena Components ett eget affärsområde i Stena Metall, bestående av de två juridiska enheterna Stena Components Nybro samt Stena Components Molkom, som båda tidigare tillhörde Stena Stål. Det framgår av ett pressmeddelande.

Nybro ligger i Kalmar län och Molkom är baserat i Karlstads kommun.

Stena Components erbjuder maskinbearbetade metallkomponenter med kundanpassad förädlingsgrad.

– Förändringen ger oss förutsättningar att på ett tydligare sätt fokusera och utveckla oss utifrån våra kunders behov, där vår kapacitet och kompetens är grunden och garanten för oss som en stabil och pålitlig leverantör, säger Jan Fjeldså, affärsområdeschef/vd.

Stena Components har sitt arv från Nomeko i Molkom och Nybro Stålprodukter. Bolaget har 160 anställda på anläggningar i Nybro och Molkom.

De producerar komponenter till sina kunders produkter. Stena Components levererar från ämne till produkt och har hela processen från ritningar, avancerad bearbetning och efterbehandling.

Bolaget erbjuder tillverkning av kvalificerade stålkomponenter till svensk och nordisk industri. Det gör de genom skärning och vidareförädling av högkvalitativ plåt i egna anläggningar.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.078