23948sdkhjf

Den ställbara kroken får en klickfunktion

Det är bara att lägga rännan i kroken. Montaget är snyggt och enkelt.
Lindabs populära ställbara krok för hängrännor, SSK, genomgår stora förändringar. Bolaget, med huvudkontor i Grevie i Båstad, har tagit fram en ny version med bland annat en klickfunktion. Det framgår av ett pressmeddelande.

Hur mycket säljer ni av den här produkten?

– Jag har inga exakta siffror men det är en populär produkt, uppger Johan Land, marknadskoordinator på Lindab, för Metal Supply.

Montaget ska både förbättras och förenklas. Den uppdaterade kroken får namnet KLK.

Det tidigare snäppet har ersatts av en ny framkant, vilket ska bidra till ett bättre och stabilare slutresultat. Hålbilden i botten på kroken har förändrats för att göra montaget enklare.

Fliken för låsning har gjorts längre och med ett djupare jack. Detta för att inställningen av gradlutning ska bli säkrare och smidigare. Underdelen har också justerats, den har plattats till för ett stilrenare montage.

Den stora nyheten är att den nya framkanten har en klickfunktion. Det är bara att lägga rännan i kroken och klicka till. Montaget ska vara snyggt och enkelt.

Lindabs ställbara krok uppges passa till vilken taklutning som helst. KLK produceras i samma tunnplåtsmaterial som bolagets övriga takavvattningsprodukter och den har därmed samma långa livslängd.

Leverans av den nya versionen sker från och med 6 mars.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109