23948sdkhjf

Chefen på Jönköpingsbolaget slutar efter hela 19 år

Han går över till en roll inom ägarkoncernen som är den börsnoterade teknikhandelskoncernen Addtech.
Efter 19 år som vd slutar Tommy Marklund på Teknikprodukter den 31 mars. Det framgår av ett pressmeddelande.

Marklund kommer i stället att arbeta vidare inom ägarkoncern i som är den börsnoterade teknikhandelskoncernen Addtech.

– Jag har haft 19 fantastiska år här på Teknikprodukter, men nu känner jag att jag är redo för att ta mig an en ny spännande utmaning i arbetslivet. Dessutom befinner sig Teknikprodukter i ett mycket bra läge för en generationsväxling, säger Tommy Marklund.

Teknikprodukter levererar tätningar, transmissioner och lager till stora och små företag. Huvudkontoret ligger i Jönköping och försäljningskontor finns i Göteborg och Åstorp.

Ny vd blir nuvarande försäljningschefen Per Alfredsson som tar över den 1 april. Eftersom Teknikprodukters huvudfokus är ett ännu tätare samarbete med sina kunder kommer han även att ha kvar rollen som försäljningschef.

37-årige Per Alfredsson har arbetat på Teknikprodukter som produkt- och försäljningschef sedan 2009. Hos många av Teknikprodukters nyckelkunder och huvudleverantörer är han redan ett välkänt ansikte.

– Vi befinner oss i ett väldigt spännande skede just nu och vår utmaning är att skapa ännu tätare samarbeten med våra viktigaste kunder. Därför känns det naturligt att ha kvar rollen som försäljningschef och själv träffa våra kunder ute i verkligheten. Det visar att vi verkligen menar allvar med att vi vill leverera ännu mer värde till våra kunder, säger tillträdande vd Per Alfredsson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.098