23948sdkhjf

Maskinserien som är anpassad för Industri 4.0

Alla modellerna är konstruerade för höghastighetsbearbetning.
Under mässan Timtos i Taiwan 7-12 mars lanseras produktserien Axile.

Genom användning av moderna komponenter samtidigt som principerna för Industri 4.0 integreras har hela maskinserien utvecklats för framtiden och smart bearbetning.

Alla Axilemodeller är konstruerade och byggda för höghastighetsbearbetning, som inte bara är lämplig för automatiserad tillverkning med hög tillförlitlighet och hög prestanda, utan också fokuserar på den drivna trenden mot övervakning i realtid, in-time förbättringar, energieffektivitet och maskininlärningsförmåga.

De femaxliga maskinerna i G-serien är konstruerade som portalmaskiner, vilket ska ge den mest kraftfulla strukturen för att åstadkomma optimala bearbetningsförhållanden för de mest komplexa detaljerna.

De roterande axlarna i Kesslerbordet drivs av inbyggda motorer med högt vridmoment. Sverigepremiären kommer att ske under Värnamo maskinexpo 10-11 maj.

Ahlsell Maskin kommer tillsammans med Norima anordna utställning på Lekesundavägen i Värnamo, där kommer de även visa en cnc-svarv från Biglia samt en ny bandsågsautomat från Kasto.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079