23948sdkhjf

Sonne är redo för konkurrensen i Sverige

Det danska aktiebolaget Thos. Sonne Junr.,”Sonne”, har specialiserat sig på produktion av stålkomponenter till den danska industrin - nu satsar de också på succé i Sverige.
- Vi tror på att det lönar sig för företaget att utlokalisera produktionen av komponenter till oss, i stället för att producera själva. Fördelen är att man kan fokusera på kärnområdena i stället, och slipper för anläggningar som bara går på halv drift.

Vi kan lätt konkurrera med östeuropeiska och asiatiska leverantörer, och vi vet av erfarenhet, att de svenska kunderna föredrar det som Sonne erbjuder.

För det första för att vi kan leverera från dag till dag, och för det andra för att vi investerar i automatisering och intern logistik, som förbättrar vår effektivitet betydligt. Vi har t.ex. investerat 4 milj. danska kronor i rullbanor, självkörande truckar och hanteringsrobotar, upplyser Allan Nielsen, som är försäljnings- och marknadsföringsdirektör hos Sonne.

Källa: Sonne

Om företaget
Aktiebolaget Thos. Sonne Junr. gundades 1967. Sonne levererar stålprodukter och metall till dansk industri och till den skandinaviska marknaden samt till Nordtyskland. Inom Danmark levererar vi från dag-till-dag från vårt centrrallager. Sonne har lager mitt i Danmark, i Middelfart, totalt 60 000 m2 varav 7 500 m2 inomhus lager. Sonne har Danmarks största såg- och bearbetningscenter med mer än 30 maskiner till sågning, skärning, borrning, slipning, bockning, stansning mm.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.096