23948sdkhjf

SwePart Verktyg tar ännu en order

SwePart Verktyg tar hem order på 8 klippverktyg som ska användas av en ledande europeisk fordonstillverkare - den sjunde ordern i år!
Sjunde ordern och fjärde nya kunden i år. Orderingången drygt 17 MSEK på relativt kort tid.

SwePart Verktyg har erhållit en order på färdigställning av 8 stora klippverktyg för pressning av innerdörrar hos en ledande europeisk fordonstillverkare . Kunden är en större systemleverantör i Tyskland och ordervärdet är knappa 5 MSEK.

Ordern är framförhandlad av Camitos nya sälj- och marknadsorganisation som sedan oktober 2008 är NovaCastkoncernens samlade marknadsresurs inom fordonsindustrin. Trots det besvärliga marknadsläget har NovaCast inte dragit ned på sälj- och marknadsresurserna och denna order är ytterligare ett resultat av en gedigen och långsiktig närvaro på marknaden.

Kontraktet omfattar bearbetning och färdigställning av kompletta verktyg. Ordern befäster den strategiska inriktningen med erbjudande från gjutning till färdigt verktyg. Affären förstärker ytterligare vår position som samarbetspartner till världsledande systemleverantörer inom fordonsindustrin. Leverans sker under sommaren.

Källa: NovaCast


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063