23948sdkhjf

Metal Supply i ny inpackning

Vi på Metal Supply har optimerat vår layout på portalen som från och med idag presenteras i en ny och fräsh inpackning. Samtidigt introducerar vi ett par nya funktioner.
Den nya stilen på Metal Supply ska både presentera ett nytt estetiskt uttryck och samtidigt göra det lättare för våra användare att navigera runt på portalen. Vår nya design använder fler och större bilder vilket gör det lättare för användaren att få en snabb överblick över de olika sektionerna.

De viktigaste ändringarna är:

Nya sökmöjligheter
Varje sektion har nu sin egen sökfunktion som ger en bättre och mer precis sökning. Man kan nu kombinera både fritext och kategori samtidigt med att man t.ex. på marknadsplatsen kan söka på ”önskat pris” eller under företag kan söka på ”geografisk placering”.

Företagsprofiler
Alla medlemsprofiler har också fått en ”make-over”, vilket betyder att all information om ett företag blir tillgänglig genom ett enda klick. Profilerna visar nu också företagets kompetenser och de flesta får också en Google-karta som visar var företaget finns.

Medlemspanel
Den tidigare ”login-boxen” och ”medlemspanelen” är nu borta och istället kan man logga in överst till höger på portalen. Där finns en länk som visar ett login-fält när man klickar på det. Efter login har man tillgång till samma verktyg som tidigare fanns under ”medlemspanel” i vårt gamla layout.

Inryckningar
Vårt nya layout gör det lättare för medlemmar att göra inryckningar på portalen. Om du t.ex. klickar på ”sätt in” får du överblick över alla möjligheter på en gång. På så sätt slipper du klicka dig igenom alla portalens sju sektioner.

Ny profileringsmöjlighet
Metal Supply kan också presentera en ny annonseringsmöjlighet på portalen. Vår nya kvadratannons har måtten 250 x 250 pixlar och har dessutom en mycket central placering på sidan. Se priser och exempel på den kvadratbannern här .

Behöver du hjälp?
Vi hoppas att vår nya layout är självförklarande, men om du skulle få problem att hitta något så kontakta gärna Metal Supply på telefon +46 (0)40 18 27 80, eller mejla .

Vänliga hälsningar från oss på Metal Supply,



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079