23948sdkhjf

AB Karosseritillbehör satsar inför framtiden

AB Karosseritillbehör investerar 40 miljoner i en ny anläggning i Malmö och förökar därmed lagerytan till nästan 3 000 m².
Axindustries har beslutat att låta AB Karosseritillbehör satsa inför framtiden och investerar genom ett hyresavtal i en ny anläggning.

Investeringen för denna nybyggnad ligger i storleksordningen 40 miljoner.

Under sommaren 2010 kommer AB Karosseritillbehör att flytta in i de nybyggda lokalerna, 700 meter från dagens anläggning inom Fosie industriområde i Malmö. Lokalerna är väl anpassade till vår verksamhet och till den framtida utvecklingen.

Lagerytan blir nästan 3 000 m² med 6 meter takhöjd och med stora möjligheter till en rationell lagerhantering och en god arbetsmiljö. Kontoret byggs i två våningar med servicefunktioner på första våningen. Även detta kommer att bli rationellt och avsevärt förbättra arbetsmiljön, vilket företaget tycker är ytterst väsentligt.

Redan per den siste juni i år kommer företaget att flytta servicelagret i Stockholm till Malmö.

För att bibehålla närservice kvarstår ett försäljningskontor i Stockholm.

Källa: Axindustries






Om AB Karosseritillbehör
AB Karosseritillbehör som startade 1929 är numera en av landets ledande importörer och distributörer av komponenter och detaljer för kommersiella fordon och off-the-road maskiner. Vi tillhandahåller ca 6800 artiklar från "flaket och uppåt". I första hand komponenter för tunga fordon från 3,5 ton samt fordon och maskiner inom skogs- och lantbruk.

Om Axindustries
AxIndustries är ett teknikhandelsbolag som utvecklar och säljer komponenter, system och kundanpassade lösningar till nordisk och baltisk industri. Koncernens årsomsättning uppgår till cirka 2 miljarder kronor och vi är knappt 500 anställda i sju länder i Norden och Baltikum. AxIndustries fokus och kompetens ligger inom teknikområdena Kullager & Transmission samt Tunga Fordon med kunder inom såväl nytillverkning som eftermarknad.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094