23948sdkhjf

Zetterbergs undviker varsel

Zetterbergs i Östervåla tillverkar delar till lastbilar och transportfordon. Företaget ska genomföra besparingar för att minska kostnader och undvika ytterligare varsel.
Zetterbergs har kommit överens med facken om fler besparingar. Detta för att minska effekterna av krisen och undvika ytterligare varsel. Tidigare har företaget sagt upp 25 personer och varslat 20 anställda om uppsägning.

Företaget kommer att hålla stängt alla fredagar i maj och juni och då kommer de anställda att ta ut semesterdagar.

Dessutom minskar alla metallarbetare arbetstid och lön med 20 procent från och med 1 augusti. Alla unionenanställda, arbetsledare, chefer och VD har gått med på en lönesänkning på 10 procent.

Källa: SR Uppland

Om företaget
Zetterberg levererade sitt första lastflak 1925 och är idag marknadsledande i Skandinavien med erkända varumärken som EuroTipper, EuroDumper, EuroPipe, Livab, RobsonDrive och HEIL. Tack vare kunskap, erfarenhet och en vältrimmad organisation utvecklar och levererar vi produkter som väl motsvarar kundens förväntningar på kvalitet, leveranstid och prestanda.
Vår vision är att alltid vara kundens bästa leverantör, med en långsiktig lönsamhet och en attraktiv arbetsplats. Byggd på idén att leverera värde för kund.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109