23948sdkhjf

Metal Supply Danmark rundar 10 000 läsare

Allt fler hämtar dagliga branschnyheter via Metal Supply. I Sverige har nyhetsbrevet över 8 000 läsare, och i Danmark har läsartalet precis rundat 10 000.
Det är populärt att få serverat sina dagliga nyheter direkt i inboxen. Det kan vi konstatera på Metal Supply när vi skickar ut relevanta nyheter om metall- och verkstadsindustrin varje dag.

Det som började som ett litet media i 2003 har nu vuxit sig stort och starkt och utgör i dag en av Danmarks viktigaste kommunikationskanaler för företag i metall- och verkstadsindustrin. För ett par månader sedan rundade Metal Supply Danmark 1 000 medlemsföretag på portalen och nu kan vi fira att det danska nyhetsbrevet når 10 000 läsare varje dag.

Den svenska motsvarigheten, Metal Supply Sverige, startade 1 april 2008, och ligger redan i hälarna på den danska systerportalen med över 8 000 läsare på bara drygt ett år.

Vi vill gärna bli större och hitta fler läsare, så om du har en kollega som skulle vilja ha kostnadsfria nyheter från metall- och verkstadsindustrin så kan du skicka denna länken vidare till honom/henne .

Vi är Metal Supplys svenska team:


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094