23948sdkhjf

BE Group och Pemectra Lasertech inleder partnerskap

BE Group Sverige AB har ingått ett avtal med Pemectra Lasertech, som nu intar en plats som partner utgående från nyckelkompetenserna laserskärning, lasersvetsning och bockning.
BE Group Sverige AB har ingått ett partnerskapsavtal med Pemectra Lasertech .

Avtalet undertecknades den 23 mars av BE Groups Säljområdeschef Thore Andersson och Pemectras VD Jan Björk.

Avtalet innebär att:
• Pemectra garanteras materialleveranser från BE Group på konkurrenskraftiga villkor
• BE Group har Pemectra som partner vad gäller förädlingsarbete i form av laserskärning, laserssvetsning och bockning.
• Parterna kommer genom det ingångna avtalet att gemensamt agera för att ta en större del av marknaden och satsar nu på utbildning av sina säljkårer för att omsätta avtalet i fler affärer.

BE Group Sverige AB bygger med det ingångna avtalet vidare på sitt afffärskoncept att erbjuda ökat mervärde till sina kunder. Detta sker i samverkan med utvalda specialistföretag och Pemectra Lasertech intar nu en plats som partner utgående från nyckelkompetenserna laserskärning, lasersvetsning och bockning.

Om BE Group
BE Group Sverige AB ingår i BE Group, ett av Norra Europas ledande handels- och serviceföretag inom stål, specialstål, armering, rostfritt stål och aluminium. Företaget levererar produkter och service till industriföretag inom många olika branscher. BE Group finns i nio länder i norra, centrala och östra Europa.

Om Pemectra Lasertech
Pemectra Lasertech tillhör pionjärerna inom laserbearbetning och är bl.a. ensamleverantör till Saab på en lasersvetsteknik benämnd tailored blanks.
Genom investering i 3D-laser har bolaget ytterligare stärkt sin position som högt specialiserad leverantör till industrin.

Källa: BE Group

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109