23948sdkhjf

Pris och framgång för Scalae

Scalae AB med kontor i Lund, Ängelholm och Köpenhamn klättrar bara uppåt. Sedan november har företaget haft en orderingång som ligger 40 procent över budget. Nu har de också fått priset som 2008 års Lundaföretag.
Idag är de mycket glada och stolta på Scalae AB ; de tilldelas nämligen priset som 2008 års Lundaföretag .

Alltsedan starten av Scalae 2003 har företaget arbetat mycket fokuserat på att utveckla affärsportföljen och att växa organiskt. Numera sysselsätter de över 30 medarbetare och har kontor i Lund, Ängelholm och Köpenhamn . Scalae är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 13485 samt är ett gasellföretag , enligt de kriterier som DI ställer, och nu också 2008 års Lundaföretag.

Ett pressmeddelande berättar:
"Dessa framgångar tar vi till oss med glädje och stolthet. Men vi är samtidigt mycket ödmjuka inför den ekonomiska situation som råder i världen idag. Därför är det extra roligt att vi kan meddela att vi har haft en fantastisk positiv orderingång, 40% mer än budgetera t, från november 2008 till mars 2009. Vi vet att detta är ett resultat av vårt mycket fokuserade och enträgna försäljningsarbete, såväl som att vårt erbjudande är nytänkande och ger konkreta uppsatta resultat och vinster.

Vår utvecklingsfilosofi är baserad på erfarenhet och nytänkande, och vår arbetsmetodik kortar ledtiden till marknaden och minimerar projektkostnaderna. Vi vågar säga att i de turbulenta tider som råder är våra produktutvecklingsmetoder än viktigare än normalt. Inte minst då dessa leder till minskade kostnader och bättre likviditet för våra kunder, och till bättre produkter och tjänster till våra kunders kunder.
Dagens utnämning är ett erkännande av att våra idéer och metoder både uppskattas och är framgångsrika. Detta sporrar oss till vidareutveckling och fördjupning av dessa, såväl som att vi måste vara lyhörda för vad som gjort oss så framgångsrika och utveckla detta. Vår höga servicegrad och vårt starka engagemang som tillsammans med vår kreativitet och breda kunskap, är några av våra kärnkompetenser. Dessa skall vi utveckla för att bli än bättre, och nästa gång vi ses är det kanske som vinnare av priset som bästa företag i Företagarnas Sverigetävling.

Tack. Alla kunder, medarbetare och alla andra intressenter. Tillsammans blir vi starkare."

Om företaget ]
Scalae AB grundades 2005 av ägarna Peter Arndt och Anders Cederberg, som båda har lång och gedigen erfarenhet från teknikbranschen. Deras erfarenheter och viljan att utveckla branschen ledde till att Scalae AB bildades med ledorden "Reach High Goals", vilket är mer än passande då scalae betyder stege på Latin. Inom detta motto har flertalet utvecklingsprocesser renodlats och varumärkesregistrerats, bl a MarknadsinriktadTeknikutveckling (MT) och Integrerad IndustriDesign (IID). Scalae AB är certifierade enligt ISO 13485 samt ISO9001. Idag har Scalae AB 32 medarbetare med kontor i Dalby utanför Lund, Ängelholm och Köpenhamn. Läs mer på www.scalae.se


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109