23948sdkhjf

SKF tar kinesisk stororder inom Automotive

SKF har vunnit en stororder gällande koniska rullager till släpvagnsaxlar. Orderns totala värde är 13,5 miljoner USD.
Förutom kontraktet för tätningar vid slutet av 2008, har SKF nu vunnit ett kontrakt för leverans av koniska rullager till Fuwa. Kontraktet gäller för 3 år och är värt upp till 4,5 miljoner USD per år.

Fuwa levererar släpvagnsaxlar till både kinesiska och internationella tillverkare. Allteftersom Fuwas exportaffärer har vuxit, har intresset för lager med högre prestanda ökat. Dessa koniska rullager kommer att användas för släpvagnsaxlar avsedda för export till marknader med krav på högre prestanda.

Mr Zhiqiang Wu, Fuwas ordförande säger: "SKF kan verkligen stödja oss globalt i vår nya produktutveckling av till exempel styraxlar. Vi känner att vi är i mycket goda händer genom samarbetet med SKF, i utvecklingen av vår globala expansion."

Tryggve Sthen, chef för SKF Automotive Division, säger: "Jag är mycket nöjd över att SKF har erhållit ytterligare ett kontrakt från Fuwa. Genom att kombinera vår expertis inom lager- och tätningslösningar, kan vi som ett globalt tekniskt kunskapsföretag förse våra kunder med det som krävs för att stödja deras verksamhet."

Guangdong Fuwa Engineering Manufacturing Co Ltd är världens största tillverkare av släpvagnsaxlar med huvudkontor i Shunde city i Guangdong-provinsen i Kina.

SKF koniskt rullager

SKF koniskt rullager



Källa: SKF

























Om företaget
SKF är en av världens ledande leverantörer inom områdena lager, tätningar, mekatronik, service och smörjsystem. SKFs serviceerbjudande innehåller tjänster såsom teknisk support, underhållsservice, teknisk rådgivning och utbildning. SKF är representerat i fler än 130 länder och har återförsäljare på cirka 15 000 platser världen över. Koncernens omsättning 2008 var 63 361 miljoner kronor. Antalet anställda var 44 799.

släpvagnsaxel från Fuwa

släpvagnsaxel från Fuwa

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109