23948sdkhjf

Nederman tar order på 13 miljoner kronor

Nederman har fått en order från USA, där 60 brandstationer ska utrustas med Nedermansystem.
Nederman USA har erhållit en order från The City of Philadelphia, Pennsylvania till ett värde av cirka 13 miljoner kronor.

Totalt ska 60 brandstationer runt om i Philadelphia utrustas med Nederman Magna avgassystem . Magnasystemen är speciellt framtagna för att fånga in och filtrera dieselavgaser i brandstationer.

Krister Johnsson, ansvarig för Nederman Nordamerika:
- Myndigheterna i Philadelphia anlitade externa konsulter inom arbetsmiljöområdet för att vara helt säkra på att rätt system installerades. Brandmyndigheterna ställde höga krav på ett system som kunde garantera en ren och säker arbetsplats, utan dieselavgaser. Det är därför mycket glädjande att man valde Nederman och våra MagnaSystem.

Samtliga installationer ska vara klara under augusti månad i år.

Källa: Nederman

Om företaget
Nederman, ett världsledande företag inom miljöteknik, utvecklar, producerar och marknadsför egna produkter och system för utsug av damm, rök, bilavgaser samt utrustning för industriell rengöring. Nederman producerar och säljer även ett omfattande program av slang- och kabelupprullare. Företagets åtagande till kund omfattar allt från förstudier och projektering till installation, driftsättning och service. Nedermans produkter och system marknadsförs via egna dotterbolag i 25 länder samt agenter och distributörer i mer än 50 länder. Koncernen, som börsintroducerades under våren 2007 på OMX small Cap-lista har cirka 760 anställda.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.095