23948sdkhjf

ABL levererar timmergrip till Volvo

ABL i Sävsjö har tagit fram en ny timmergaffel tillsammans med Volvo som demonstreras på årets MaskinExpo.
Gaffeln är speciellt anpassad för lossning av hela travar från fordon och järnvägsvagnar, för vidare transportering till travar och påmatningsbord, med Volvos hjullastare L350.

Timmergaffeln är 7,5 m2, väger drygt 9 ton och har en lyftkapacitet på 25 ton. Den är utrustad med utskjutare som tillåter ett komplett frigörande av lasten vid arbete med höga travar. Gripen är också anpassad för att ge operatören en bra överblick av gaffelbenen och optimal sikt.

Källa: ABL

Om företaget
ABL har lång erfarenhet av att tillverka redskap till entreprenadmaskiner. Sedan 1960 har vi tillverkat produkter av hög kvalitet för kunder över hela världen. ABL har 45 medarbetare inom två fabriker, belägna i Sävsjö och Arvika, samt ett försäljningsbolag i Belgien.Vi är idag ledande i Norden på att tillverka redskap till hjullastare och grävmaskiner. Konstruktion och produktion av originalredskap sker helt och hållet i Sverige. Dessutom utvecklar vi helt unika special-anpassade produkter efter dina specifika behov.Våra kunder tillhör de största maskinproducenterna världen över.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094