23948sdkhjf

Ny CEO i Valeo

Vid Valeo:s styrelsemöte den 20 mars presenterades företagsgruppens nya CEO Jacques Aschenbroich.
Jacques Aschenbroich avlöser Thierry Morin på posten som CEO för Valeo.

Thierry Morin lämnar posten eftersom han och styrelsen hade motstridande intressen i strategiska frågor.

Från och med den 20 mars övertog Jacques Aschenbroich posten som CEO. Jacques Aschenbroich är född 1954 och har haft flera poster hos de franska myndigheterna, bland annat i Premiärministerns kabinett från 1987 till 1988. Han har fram till december 2008 haft en industriell karriär i Saint Gobain gruppen.

Källa: www.valeo.com & www.swf.se

Om Valeo
Företagsgruppen Valeo är, med 75 000 anställda och en omsättning på över 9 miljarder euro, en av världens ledande leverantörer till bilindustrin. Företaget är uppdelat i tolv affärsområden med produktionsanläggningar över hela världen. Produkterna marknadsförs under flera olika varumärken, varav SWF torkarblad är det mest kända i Sverige.

SWF
SWF är ett starkt varumärke i Europa som 1998 integrerades i Valeo-gruppen. SWF är sedan många år en av de stora leverantörerna till den europeiska bilindustrin.

Valeo torkaranläggningar
SWF/Valeo är huvudleverantör av torkaranläggningar till fordonstillverkare över hela världen. KGK lagerför ett flexibelt och brett sortiment av komponenter och hjälper även till med konstruktionslösningar.

Valeo industrimotorer
Valeo industrimotorer (även kända under namnet SWF) har tack vare bilindustrins storskalighet genererat prisvärda och högkvalitativa produkter i många årtionden. Sortimentet och kvaliteten utökas kontinuerligt för att möta industrins allt högre krav. Valeos industrimotorer återfinns i dag i bl.a. ställdon och olika typer av handikapputrustning.
KGK/Valeo kan med sin mångåriga kompetens erbjuda industrin optimala lösningar där kraven på kvalitet och driftsäkerhet har hög prioritet.

Valeo strömställare
Valeo levererar strömställare till många av världens ledande fordonstillverkare. KGK lagerhåller ett brett sortiment av både vaggströmställare och rattomkopplare och kan vid behov även leverera specialanpassade lösningar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078