23948sdkhjf

Micor säljer slipverksamhet

Micor, norra Europas största sågklingetillverkare, säljer sin slipverksamhet i Furuvik till ledande befattningshavare i bolaget.
Micor Slipcenter Holding i Furuvik AB kommer att säljas till ledande befattningshavare i bolaget, enligt pressmeddelande från moderbolaget Duroc. Duroc ska godkänna försäljningen vid årsstämman den 7 maj.

Micor säljer slipverksamheten för att renodla verksamheten mot tillverkning av sågklingor. Slipverksamhent omsätter omkring 5 miljoner kronor med nollresultat.
Källa: Duroc

Om Micor
Sedan 2007 ingår de välkända sågklingetillverkarna Micor och Lamitec Tools i samma företagsgrupp. Sommaren 2008 samlade vi all utveckling, produktion och försäljning i Laholm, där arbetar idag drygt 40 personer. Vi har även försäljningsbolag i Spanien och Storbritannien. På Micor har vi lång erfarenhet och ett samlat kunnande inom utveckling och tillverkning av sågklingor för sönderdelning inom en rad olika applikationsområden. Vi var pionjären inom hårdmetallbestyckade cirkulära sågklingor. Vi ligger i fronten vad gäller tunna kvalitetsklingor och vi är ensamma om en framgångsrik lösning för stenklingor.
Vår produktionsanläggning har en hög automatiseringsgrad, vilket säkerställer hög kvalitet i våra produkter. Vi är din partner, inte minst när det gäller teknikkrävande klingor och utveckling av specialanpassade klingor.
Micor ägs av Duroc AB (publ), noterat på OMX Nordiska Börs Stockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094