23948sdkhjf

Ökad orderingång hos Robust

Robust Ståldörrar i Nykroppa utanför Filipstad har flera leveranser på gång och företaget börjar nu hämta tillbaka orderingången som tappades i höstas.
Efterfrågan på ståldörrar är stigande och det märkts hos Robust Ståldörrar i Nykroppa. Företaget har fått flera nya order och ska bland annat leverera till City-tunneln i Malmö.

I höstas så läget annars mörkt ut för Robust. Koncernchef Hans Eriksson beskriver det som att åka hiss rakt ner i källaren. Företagesledningen var då tvungen att varsla 24 anställda om uppsägning, varav 15 fick gå.

Nu hoppas man att det vänder lika mycket uppför, men än så länge innebär de nya orderna att företaget ligger på samma nivå som i motsvarande period 2008. Några nyanställningar blir det inte i dagsläget.

Källa: Filipstadstidningen.se

Om företaget
ROBUST STÅLDÖRRAR AB tillverkar dörrar. Trygga säkerhetsdörrar för lägenheter, stabila branddörrar för kontor, bostäder och industri samt vackra, funktionella hissdörrar för alla tänkbara miljöer. Dörrtillverkningen har sin historia. Under olika namn och ägare finns rötter, djupa nog att ta oss tillbaks ända till slutet av 1800-talet. I vår fabrik i Nykroppa har vi producerat dörrar i nära 40 år. Sedan 1999 är vi en av huvudgrenarna i den välkända ROBUSTKONCERNEN.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11