23948sdkhjf

Grundfos AB fusionerar Wåge AB

Wåge AB, som sedan januari 2006 varit ett helägt dotterbolag till Grundfos AB, har fr.o.m. den 9/1 2009 fusionerats och ingår nu som en produktionsenhet inom Grundfos AB.
Wåge Industri AB grundades 1966 och har mycket lång erfarenhet inom kundanpassade prefabricerade pumpstationer.

Produktionen av kundanpassade prefabricerade pumpstationer för avlopp och renvatten till framför allt den kommunala och industriella sektorn, kommer att fortsätta som tidigare. Efter en snart fullbordad tillbyggnad med utökad produktionsyta, kommer kapacitet och effektivitet att ytterligare göra anläggningen mer produktiv och konkurrenskraftig. Anläggningen, belägen i Töreboda, är idag en av landets största produktionsenheter för framställning av kundanpassade prefabricerade pumpstationer av kompositmaterial.

Fusionen innebär förenklade rutiner internt och högre servicegrad för våra kunder eftersom man endast behöver kontakta en leverantör oavsett om det gäller pumpar eller övrig utrustning i applikationerna.

Grundfos AB, som ingår i Grundfoskoncernen (en av världen största pumptillverkare), är idag en ledande totalleverantör på den svenska marknaden för pumpapplikationer inom VA, värme/kyla och industri.

Produktionsenheten i Töreboda kommer benämnas ”Grundfos produktion”.

Källa: Grundfos produktionsenhet i Töreboda
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078