23948sdkhjf

Varsel i Skillingaryd

38 jobb försvinner i Skillingaryd - det är Stacke Hydraulik som varslar igen.
I slutet på november varslade Stacke Hyaraulik 22 personer om uppsägning och situationen har inte förbättrats sedan dess. Därför varslar företaget nu 32 kollektivanställda och 6 tjänstemän.

VD Urban Stacke berättar att det känns hemskt. – Jag känner mig magtlös, berättar han, och om jag hade kunnat göra något så hade jag gjort det, men vi har inte den orderstock som behövs och ser inga positiva signaler för andra halvåret.

Urban Stacke vågar inte uttala sig om framtiden eller om eventuella ytterligare varsel. Med detta senaste varsel finns strax under 100 anställda kvar på företaget i Skillingaryd.

Källa: finnveden.nu


Om företaget
Stacke Hydraulik har anor från tidigt 1920-tal, då grunden till företaget lades av en idérik och händig man vid namn Carl Johan Bergkvist. 1987 förvärvade undertecknad bolaget, då vid namn Bergkvist Hydraulik AB. Från den plattformen har företaget sedan utvecklats in i 2000-talet.

Det är mycket inspirerande att få "coacha" detta företag, med kunder från stora delar av vår värld som ständigt ställer högre förväntningar och krav på oss som experter inom hydraulcylindrar och tillhörande komponenter. Egen produktutveckling och tillverkning med möjlighet att kontrollera och styra processer skapar förutsättningar för hög kvalitet, rationell tillverkning och korta ledtider. Samtidigt kan vi själva kostnadsbilden och kan värna om miljön.

Det interna lagets utveckling och kreativitet skapar hela tiden mervärde och nytta för den slutliga kunden. Denna ständiga process har fört Stacke Hydraulik till en aktad position i branschen, en ställning som både kräver och förpliktigar. För att säkra alla våra processer, arbetar vi aktivt ledda av olika certifierade processer, såsom ISO 9001:2000, ISO 14001, samt efter kvalitetskraven vid svetsning EN 729 och EN 287.

Med styrka, entusiasm och ett globalt synsätt, kommunicerar vi med hela världen som försäljningsområde för våra produkter och tjänster.

Laget, Stacke Hydraulik, står till marknadens förfogande - stärkt av historien.
Urban Stacke
VD
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11