23948sdkhjf

Stororder till Scalae

Tillväxten övergår alla förväntningar på Scalae AB och företaget har inlett året med stor orderingång. Under vecka 7 tecknades utvecklings- och produktionsavtal för ett värde av 3, 5 miljoner.
Totalt sett har orderingången varit ca 15% större än budgeterat.

Peter Arndt, Marknadschef på Scalae AB, konstaterar att Scalaes målsättning om en fortsatt tillväxt överträffat alla förväntningar. Scalae har vid en jämförelse mellan Q4-07 och Q4-08 vuxit med 61%, och siffrorna för Q1-09 ser mycket positiva ut.

Vidare säger Peter att: ’’vi hoppas detta kommer att hålla i sig och att vi kan lämna lågkonjunkturen starkare än någonsin. Tillväxten i bolaget beror framförallt på de satsningar vi gjort på medicinteknik, marknadsföring och försäljning samt de europeiska partnerskap vi byggt upp’’.

Scalaes senaste etablerade kontor i Ängelholm går på högvarv och har nu 6 medarbetare på plats men har en förhoppning om att vara 10 anställda innan halvårsskiftet -09.
Scalae AB firade för en tid sedan 5-års jubileum (sep 2008) och kan se tillbaka på de gångna åren
med stor glädje. Företaget har på kort tid blivit ett etablerat ’’Design kontor’’, ett av de större i södra
Sverige om inte det största!

Källa: Scalae AB

Om företaget
Scalae AB grundades 2005 av ägarna Peter Arndt och Anders Cederberg, som båda har lång och gedigen erfarenhet från teknikbranschen. Deras erfarenheter och viljan att utveckla branschen ledde till att Scalae AB bildades med ledorden ”Reach High Goals”, vilket är mer än passande då scalae betyder stege på Latin. Inom detta motto har flertalet utvecklingsprocesser renodlats och varumärkesregistrerats, bl a Marknadsinriktad Teknikutveckling (MT) och Integrerad IndustriDesign (IID). Scalae AB är certifierade enligt ISO 13458 samt ISO 9001. Idag har Scalae AB 32 medarbetare med kontor i Dalby utanför Lund, Ängelholm och Köpenhamn.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094