23948sdkhjf

Ökad aktivitet hos Pezon Legopartner

Pezon Legopartner AB i Hestra sitter som spindeln i nätet i Gnosjöbygden. De senaste veckorna har man märkt en ökad aktivitet inom företagets tre huvudaffärsområden: Plåt, rör och snickeri.
Pezon Legopartner AB har ett starkt nätverk av företag med mycket nära samarbete. Som spindeln i nätet sitter man i Hestra och fungerar som allt fler företags inköpskanal.

VD Stig Pettersson berättar för Metal Supply att företaget har märkt en ökad aktivitet de senaste 2-3 veckorna, både när det gäller förfrågningar och order. Det hänger ihop med en ökad satsning, och ett positivt gensvar, på att sälja in sig hos gamla och nya kunder, tror Stig Pettersson, och han fortsätter:

- "Fler och fler upptäcker att det kan vara lönande att använda oss även om vi är en så kallad mellanhand – våra priser är bra och det handlar mycket om vår kunskap om vilka leverantörer som har rätt maskinpark för specifik produkt. Att man enbart använder sig av leverantörer i närregionen är en fråga om etik och moral. Att tala sig varm om kvalitets - och miljöcertifieringar när man samtidigt använder leverantörer i Kina och Fjärran Östern hänger inte ihop. Om man hittar en leverantör med rätt kunnande och rätt maskinpark så är vi klart konkurrentkraftiga i Sverige. ”

Kunder över hela Norden behöver bara ha en leverantör när de handlar genom Pezon, som genom sitt stora kunnande och täta nätverk ser till att hitta rätt produkt till det bästa priset – och alltid hos en leverantör i närregionen.

- Även om de flesta av våra kunder har egen inköpsavdelning så väljer de att anlita oss i både stora och små tillverkningsserier, avslutar Stig Petterson.

Källa: Pezon Legopartner AB

Kort om företaget
Verksamheten startades i januari 2000 av Stig Pettersson, som också driver företaget och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi vänder oss i första hand till företag och vårt arbetsområde är hela Norden. Tack vare den långa erfarenheten kan vi garantera hög kvalitet och stort kunnande.

Vi erbjuder kundanpassade helhetslösningar och arbetar främst med butiksinredningar, skyltställ och legoproduktion inom trä, plåt, rör, tråd, plast, svarvning m.m. Genom stor erfarenhet av systemlösningar tar Pezon Legopartner AB hand om helhetsansvaret vad gäller montering, provning, packning och distribution till slutkund om så önskas.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062