23948sdkhjf

Foundry Solutions tar miljonorder

NovaCast Technologies dotterbolag NovaCast Foundry Solutions har fått order från tre kunder - ordervärdet är 1,35 miljoner svenska kronor.
NovaCast Technologies dotterbolag NovaCast Foundry Solutions har fått order på simuleringssystemet NovaFlow&Solid CV från tre kunder. Kunderna är Columbus Steel Castings (USA), en europeisk kund och Omen ( Israel).

Ordervärdet uppgår till ca 1,35 MSEK. Därutöver tillkommer årliga service- och supportavtal (TPA).

Columbus Steel Castings är USA's största stålgjuteri som producerar främst avancerat stålgjutgods för tungindustrin. Omen i Israel, som främst tillverkar pressgjutgods i aluminium och mässing för brandbekämpning samt för bil- och telekomindustrin, har tecknat ett 3-årigt hyresavtal inklusive TPA.

Källa: NovaCast

Om NovaCast
NovaCast Technologies , noterat på OMX Nordiska börs (NCAS B), producerar och marknadsför förädlat gjutgods för framställning av verktyg till karosskomponenter samt programvaror för beredning, simulering och processkontroll, för effektivare produktionsprocesser för den globala fordonsindustrin och dess underleverantörer. Med Camitotekniken tillverkas gjutgods i ett stycke för framställning av verktyg för formning och pressning av fordonskarosser med en betydligt kortare ledtid än traditionella verktyg. Genom verktygstillverkaren SwePart besitter koncernen kompetens inom hela värdekedjan för framställning och försäljning av pressverktyg.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11