23948sdkhjf

Spinova: Ny marknadschef

Mitt i brinnande lågkonjunktur väljer fjädertillverkaren Spinova AB att nyanställa nyckelkompetenser.
I dagarna har man anställt Anders Knutsson som marknadschef. Anders är civilingenjör och kommer närmast från Alfa Laval AB.

”Självklart har lågkonjunkturen även drabbat oss, men istället för att gå i dvala råder det febril aktivitet att utveckla bolaget ytterligare. En av dessa åtgärder är att anställa nyckelpersoner som vi tror kan utveckla vår verksamhet och förstärka vår marknadsposition ytterligare. Parallellt med detta investeras i både nya maskiner, personal och mark för framtida expansion.

Vi har en otroligt kunnig personal och stark ägare som tror på det vi gör. Då är det bara att använda vår Småländska klurighet och arbeta sig igenom denna lilla nedgång”, säger Pontus Cornelius, VD vid Spinova AB.

För mer information:
Pontus Cornelius
Tel: 0486-41201 alt. 0733-588 388
pontus.cornelius@spinova.se
www.spinova.se

Spinova AB är en av Sveriges ledande leverantörer av spiralfjädrar och tråddetaljer. Genom stor klurighet och servicevilja är företaget ett av de mycket få svenska företag som har haft AAA kreditrating sedan 1989. Företaget har 50 erfarna medarbetare som tillsammans omsätter ca 75 MSEK. Spinova ägs av industrigruppen Indutrade AB, listad på Stockholms fondbörs MidCap lista.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078