23948sdkhjf

Schneider Electric: Ny Business Development Manager

Schneider Electric har utsett Robert Reijers till Solution Business Development Manager för företagets verksamhet i Sverige.
Roberts huvudsakliga ansvar blir att positionera Schneider Electric som en lösningsleverantör inom energieffektivisering, industriell automation, eldistribution samt fastighetsautomation tillsammans med företagets olika bolag och affärsområden.

Schneider Electric har som målsättning att vara en global referensspelare inom energihantering där man ska hjälpa kunderna att hitta de rätta lösningarna så att de kan öka sin vinst samtidigt som de konsumerar mindre energi. Robert Reijers uppgift blir att affärsutveckla företaget inom energieffektivisering och göra Schneider Electric till en naturlig aktör inom området.

- Det här är helt i linje med Schneider Electrics fokuserade satsning på att rikta in sig på kundernas behov av skräddarsydda lösningar med tydliga fördelar inom energieffektivitet, säger Robert Reijers.

Robert, som börjar omgående, kommer närmast från en befattning som marknadschef för Selga, men har tidigare arbetet inom Schneider Electric bland annat som försäljningschef för Wibe.

För mer information kontakta:

Claes Anselmsson, vd, Schneider Electric Sverige
Mobil: 070 624 95 30
E-post: claes.anselmsson@se.schneider-electric.com

Karin Ljungdahl, kommunikationschef, Schneider Electric Sverige
Mobil: 070 529 74 73
E-post: karin.ljungdahl@se.schneider-electric.com

Robert Reijers, Solutions Business Development Manager
Mobil: 070 523 84 66
E-post: robert.reijers@se.schneider-electric.com

Om koncernen
Schneider Electric är en global energispecialist som erbjuder integrerade och produktiva lösningar för säkrare, mer pålitlig och effektiv energi. Företaget är verksamt inom marknadssegmenten byggnader, industri, bostäder samt energi & infrastruktur. Med en försäljning på mer än 160 miljarder kronor under 2007 (17,3 miljarder euro) hjälper företagets 120000 anställda i 102 länder individer, företag och organisationer att få ut det mesta av sin energi. I Sverige sysselsätter koncernen drygt 2 000 personer inom försäljning, tillverkning samt forskning och utveckling. På den svenska marknaden omsatte Schneider Electric 2007 cirka 3,4 miljarder kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078