23948sdkhjf

Stororder och nyanställningar i Linköping

Impact Coatings i Linköping kan ro hem en order på mellan 250 och 500 miljoner kronor - nyanställningar är på gång.
Impact Coatings har tecknat en avsiktsförklaring med ett internationellt bolag som lovar beställning av 20 ytbeläggningsmaskiner. Den första delen av ordern, två ytbeläggningsmaskiner, ska levereras redan under första halvåret i år.

Kundens namn är inte nämnt av konkurrensskäl, men maskinerna ska användas i storskalig massproduktion.

”Att ett stort, internationellt företag väljer Impact Coatings som leverantör till sin strategiska satsning på PVD-beläggningar är ett verkligt styrkebesked. Det visar inte bara att vår satsning på utveckling av högprestandamaskiner varit lyckosam, utan även att vi accepterats på den globala marknaden som en ledande leverantör. Affären är helt i linje med vår satsning på globala kunders behov av produktionsintegrerad PVD och vi räknar med fortsatta affärsmöjligheter med denna nya kund” säger Henrik Ljungcrantz, VD på Impact Coatings.

För Impact Coatings innebär affären ytterligare fokusering på systemtillverkning. Ytterligare nyanställningar planeras för att möta denna och andra kunders behov av flera system, förbrukningsmaterial, service och processutveckling.

Källa: Impact Coatings


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.391