23948sdkhjf

Sålde över 12 000 ton specialstål i Norden förra året

Det ser bra ut även för 2017 - sannolikt kommer de att behöva rekrytera.
Ferroman Engineering och Ori Martin sålde över 12 000 ton specialstål i Norden förra året. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi ser en stadig försäljningsökning och ett stort intresse för det högkvalitativa specialstål vi säljer på den nordiska marknaden. Vi har ambitionen att öka försäljningen ytterligare främst inom programmet stångstål, valsad och ytavverkad. Sannolikt kommer vi att behöva nyrekrytera under 2017, säger Anders Regnér, vd på Ferroman Engineering.

Ferroman har ett mycket nära samarbete med ORI Martin sedan 25 år. ORI Martin är en stor italiensk företagsgrupp inom specialstål, med produktion av långa produkter som valstråd, stångstål, blankdraget och skalat stål för applikationer inom fordons- och verkstadsindustrin.

Under 2016 levererade bolagen över 12 000 ton kallstukningsstål och legerat stål för fjäder och kättingstål till bland annat fordonsindustrins underleverantörer.

Under året levererades dessutom 4 000 ton till ett svenskt börsnoterat företags dotterbolag i Polen.

– Det ser bra ut för 2017, säger Anders Regnér.

Ferroman Engineering finns representerade i Göteborg och finska Espoo. Bolaget har ett produktsortiment som består av specialstål, stångstål och valstråd till nordisk industri samt dragen tråd. Bland kunderna återfinns bland annat underleverantörer till bilindustrin, kättingindustrin, fjäderindustrin och företag inom fästelement.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094