23948sdkhjf

Stor partner till industrin går från 90 till 125 anställda

Sverull ElektroDynamo har gått samman med ME Maskin- och Industriservice.
Sverull ElektroDynamo, en stor aktör inom service, mekaniskt underhåll och försäljning av industrikomponenter och med huvudkontor i Jönköping, har slagits samman med ME Maskin- och Industriservice. Bolaget går därmed från 90 till 125 anställda. Det framgår av ett pressmeddelande.

Åtgärden har skett för att tillsammans möta Sveriges industris behov av komplett service.

ME Maskin- och Industriservice erbjuder marknaden underhåll, renovering och uppgradering av utrustning inom processindustri samt verkstad och har tidigare erhållit utmärkelsen Gasellföretag.

Bolagsnamnet Sverull ElektroDynamo behålls och genom sammanslagningen går bolaget från 90 till cirka 125 anställda, verksamt på 12 orter i Sverige.

Sverull ElektroDynamo blir en central helhetsleverantör av industriservice och komponenter inom mekanik, elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Bolaget bistår med hela kedjan från analys, projektering och produkt- leverans till montage, underhåll samt reparationer och utökar sin lokala närvaro med ytterligare en verksamhetsort, Västerås.

– Vi ser en ökande efterfrågan på helhetslösningar för att säkra våra industrikunders produktionsresultat. Genom att kombinera de båda bolagens unika kompetens och erfarenhet har vi förutsättningar att bli en än viktigare partner inom industriservice. Sverull ElektroDynamo har i mer än 75 år effektivt servat marknaden med industrikomponenter. ME Maskin- och Industriservice är en tjänsteleverantör med spetskompetens inom felsökning, underhåll, renovering och uppgradering av industriutrustning på plats hos kund eller i egna verkstäder. Bolagen kompletterar varandra mycket väl, säger Göran Hegestig, vd på Sverull ElektroDynamo.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125