23948sdkhjf

Han blir ny försäljningschef på Miltronic i Nyköping

Internrekryten är rätt person att leda och utveckla försäljningsarbetet på bolaget.
David Samuelsson har utsetts till ny försäljningschef på komponentbolaget Miltronic i Nyköping. Det framgår av ett pressmeddelande.

Nuvarande vd Krister Karlsson, tidigare företagets försäljningschef, lämnar nu över sin tidigare roll till Samuelsson.

– David Samuelsson har rekryterats internt. Han är rätt person att leda och vidareutveckla försäljningsarbetet på Miltronic, säger Krister Karlsson.

För ett år sedan startade Miltronic ett omfattande utvecklingsarbete.

Samuelsson har en bakgrund från kundservice och tekniskt innesälj på Miltronic, funktioner som ger tekniskt stöd till både kunder och till företagets regionsäljare. Han uppges redan ha goda kontakter med många av de företag och grossister som Miltronic levererar till.

Miltronics största produktområden är kabel, specialkabel, automation, förskruvningar, kontaktdon, kapslingar, skyddsslang och släpkedjor. Kabelsortimentet omfattar bland annat flexibla kablar, temperaturbeständig-, data- och busskabel. Miltronic erbjuder också fotoceller, sensorer, givare och märksystem med mera.

Miltronic omsätter 287 miljoner kronor och har 90 anställda.

Miltronic är ett helägt dotterbolag till Lapp Group och är koncernens försäljningsbolag på den svenska och danska marknaden. Lapp Group är en global koncern med stor forsknings- och utvecklingsverksamhet, egen produktion och 41 säljbolag över hela världen. Företaget har 3 200 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078