23948sdkhjf

Börjar sälja Water Jets maskiner i Norge

Två veteraner med många års erfarenhet tar över.
Water Jet Sweden tecknar avtal med det nybildade bolaget Nordic Machines som från den 1 januari tar ansvar för den norska marknaden. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bakom Nordic Machines står Terje Luritzen och Espen Toth, som båda uppges vara kända namn i branschen och med många års erfarenhet av maskinförsäljning i Norge.

Water Jet Sweden har med åren blivit en stor leverantör av vattenskärningsmaskiner i Norra Europa. I Norge levererades första maskinen redan 1998 och med ett 50-tal installerade maskiner är företaget i dag en av de större spelarna på den norska marknaden.

Nordic Machines bildades så sent som december 2016. Grundarna Terje Lauritzen och Espen Toth har i många år varit ägare och ledare i företaget Din Maskin i Norge.

– Utöver vattenskärning ska vi bistå industrin, banker och förvaltare att avyttra alla typer av begagnade industrimaskiner. Vi har ett världsomspännande nätverk av uppköpare som gör att vi kan säkerställa bästa möjliga pris för maskinerna, säger Nordic Machines vd Espen Toth.

Nordic Machines kommer ta över försäljningsansvaret i Norge, men all service och support kommer som tidigare utföras av Water Jet Swedens tekniker.

Möjligheten för det nya avtalet öppnades när Water Jet Swedens tidigare norska kontakt beslutade sig för att sälja sin verksamhet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062