23948sdkhjf

Vin till Gnosjö Automatsvarvning

Metal Supply åkte till småländska Gnosjö i förra veckan och överräckte 6 flaskor rödvin till Gnosjö Automatsvarvning. Varför? Läs här.
”Vi ser inte svårigheterna… utan möjligheterna.” Denna slogan är det första man ser på Gnosjö Automatsvarvnings hemsida, och denna mentalitet har alltid präglat företaget.

Gnosjö Automatsvarvning är ett familjeföretag med Solweig Fransson som företagets VD med mannen Olle Fransson vid sin sida. Majoritetsägare är numera döttrarna Anna och Linda Fransson.

Metal Supply hade nöjet att träffa hela familjen vid mässan Elmia Subcontractor, där familjeföretaget också deltog i Metal Supply:s tävling – och vann!

Vinsten bestod av sex flaskor italienskt rödvin som Metal Supply:s Per Eknäs personligen överlämnade vid ett besök i förra veckan.

Alla vi från Metal Supply säger grattis och hoppas att det smakar!

Om företaget
Gnosjö Automatsvarvning AB övertogs 1974 av familjen Fransson, men redan 1947 tillverkades den första svarvade produkten. I moderna produktionslokaler arbetar idag ett 30-tal anställda, var och en med sitt eget ansvarsområde. Detta är en trygghet för dig som kund – och en styrka för oss.
Företagets kunder finns inom fordons- och verkstadsindustri, industrireglage och fästelement. Export sker till England, Tyskland, Danmark, Holland och USA och uppgår till 10 % av omsättningen. Omsättning uppgick 2006 till 57 miljoner kronor.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.08