23948sdkhjf

Fordonsunderleverantören laddar för tillväxt

Förstärker koncernledningen från årsskiftet med en nyinrättad position.
Bulten förstärker från årsskiftet koncernledningen med ytterligare en medlem och inrättar en ny global marknads- och säljorganisation för att främja fortsatt lönsam tillväxt och den långsiktiga strategin. Det framgår av ett pressmeddelande.

Organisationen för global marknad och försäljning kommer att delas in i regionerna öst och väst.

– Vi fortsätter att prioritera lönsam tillväxt och främja vår strategi genom att inrätta en ny organisation och utökar vår koncernledning med en mycket erfaren kollega för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att fortsätta växa inom den globala fordonsindustrin, säger Bultens vd Tommy Andersson.

Anders Karlsson, Senior Vice President Market and Sales sedan 2014, kommer att tillträda en nyinrättad befattning som Executive Advisor Business Development. I denna roll kommer han fokusera på strategiska projekt för lönsam tillväxt. Karlsson har varit anställd i koncernen sedan 1975 och har erfarenhet från flera ledande befattningar inom Bulten och är även ordförande i EIFI (European Industrial Fasteners Institute) sedan 2008. Han kommer fortsatt vara vd för Bulten Polska.

Bulten är en stor leverantör av fästelement till den internationella fordonsindustrin.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

1.187