23948sdkhjf

Han blir ny chef på automationsbolaget

Kommer närmast från tjänsten som Sverigechef för Ramböll Energi.
Mats Berggren blir ny affärsområdeschef för Partner Projects, Schneider Electrics erbjudande inom lågspänningslösningar och produkter till byggnaders och industriers elförsörjning. Det framgår av ett pressmeddelande.

Han tillträder den 1 februari 2017 och kommer närmast från en tjänst som Sverigechef för Ramböll Energi.

I rollen som affärsområdeschef kommer Berggren att vara ansvarig för Schneider Electrics erbjudande inom lågspänningslösningar och produkter till byggnaders och industriers elförsörjning.

Berggren har mer än 20 års erfarenhet av energibranschen, där han har haft flera ledande befattningar, främst inom olika konsultbolag. De senaste 15 åren har tyngdpunkten för hans arbete legat på organisations- och affärsutveckling med fokus på produktion och distribution av energi.

– Schneider Electric är ett företag med ett starkt varumärke och en unik marknadsposition. Jag ser fram emot att vara med och vidareutveckla affärsområdet Partner Projects och bli en del av koncernen, säger Mats Berggren.

Berggren kommer att vara placerad på Schneider Electrics kontor i Göteborg.

Schneider Electric är verksamt inom energihantering och automation. Bolagets svenska verksamhet har i dagsläget har cirka 1 700 anställda på 25 platser i landet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094