23948sdkhjf

Tillverkaren mer än fördubblar produktionsytan

Bygger till lokalerna i Anderstorp.
Plamako bygger till lokalerna i Anderstorp och mer än fördubblar produktionsytan. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi jobbar mot huvudsakligen plastindustrin och säljer och installerar maskiner hos våra kunder så det är inte för egen produktion vi använder hallen utan för montage och testkörningar med mera. Nyanställningar har vi precis gjort och ytterligare tillökning utesluts inte, uppger Plamakos vd Christer Sturesson för Metal Supply.

Plamako och systerbolaget Plamex Automation befinner sig i en expansionsfas och för att möjliggöra ytterligare automatiseringsprojekt för kunderna utökar man nu lokalerna rejält.

Med den nya maskinhallen kommer företagen att kunna sätta samman och projektera fler och större automatiseringslösningar.

Byggnaden som är försedd med en 10 tons travers kommer att fungera både som utställningshall, mellanlager och för uppbyggnad av robotceller.

Plamako och Plamex Automation arbetar båda med plast. Plamex automatiserar med ABB-robotar som bas och ett egenutvecklat modulsystem.

Plamako har formsprutningsmaskiner, robotar, automatisering, materialhantering, torkar, transportband och kringutrustning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078