23948sdkhjf

Västeråsbjässens börsnotering försenas

Stockholmsbörsen kräver att bolaget lämnar kompletterande information.
Efter att Nasdaq Stockholms bolagskommitté bordlagt Västeråsbaserade AQ Groups ansökan om upptagande till handel på Nasdaq Stockholm och bland annat krävt viss komplettering av noteringsprospektet kommer första dag för handel i AQ Groups aktier på Nasdaq Stockholms huvudmarknad inte att infalla den 12 december. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi kan tyvärr inte i dagsläget säga någon exakt dag för notering. Det beror på att Bolagskommitten måste ha sitt möte först. Det är ingen större dramatik i detta, utan ibland så begär Bolagskommitten kompletterande information i prospektet. Till exempel kan det handla om hur information i kund- eller leverantörsavtal närmare ser ut. Denna kompletterande information har de fått nu, uppger Glen Nilsson, chef för investerarrelationer på AQ Group, för Metal Supply.

Bolaget återkommer med besked om börsens beslut och om första dag för handel så snart det kan ske, heter det.

AQ Group är en global tillverkare av komponenter och system till industrikunder. Koncernen har totalt cirka 4 500 anställda, varav cirka 75 procent i tillväxtländer utanför Sverige. Förra året omsatte bolaget 2,9 miljarder kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078