23948sdkhjf

Chef på Momentum Industri lämnar bolaget

Clas Nyberg har utsetts till ny regionchef Mitt.
Clas Nyberg har utsetts till Regionchef Mitt på Momentum Industri. Han tillträder den 1 januari 2017. Det framgår av ett pressmeddelande.

Han arbetar i dag som distriktschef i Linköping och började sin karriär i Momentum för drygt 30 år sen i dåvarande Östergötlands Maskinaffär som senare köptes upp av Momentum.

Nyberg efterträder Patrik Haaster som valt att lämna Momentum.

– Vi tackar Patrik för hans engagemang och goda prestationer under hans 16 år i företaget och önskar honom lycka till i sitt nya värv, säger Jimmy Haaranen, försäljningschef Sverige på Momentum Industri.

Momentum Industri är verksamma i Skandinavien och är en stor leverantörer av industrikomponenter med lokal lagerhållning och försäljning på ett 30-tal orter i Sverige samt dotterbolag i Norge och Danmark. Bolaget har 270 anställda. Momentum ingår i börsnoterade B&B Tools.

Bolagets sortiment omfattar produkter inom affärsområdena Lager, Tätningar, Transmission, Industrismörjmedel, Pneumatik, Elmotorer, Mekatronik, Pumpar och Växellådor. Totalt omfattar produktsortimentet över 100 000 artiklar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.081