23948sdkhjf

Industrikonsulten byter vd

Sara Lindmark tar över rodret på i3tex från årsskiftet.
Vid årsskiftet tar Sara Lindmark över som vd på i3tex. Hon är idag vice vd och affärsansvarig. Nuvarande vd:n Ulf Aiff arbetar kvar i företaget med strategiska projekt och är fortsatt styrelseordförande. Det framgår av ett pressmeddelande.

Sara Lindmark har arbetat på i3tex sedan 2004 och är Business Unit Manager och Key Account Manager. I sina nuvarande roller hanterar hon både personalansvar för konsultgruppen projektledare, och resultatansvar för en av i3tex större kunder. Hon har bland annat en master i International Project Management.

– Sara har ett genuint intresse för människor och teknik, en affärsförståelse och ett driv som gör henne till rätt person att fortsätta leda i3tex in i framtiden. Hennes personlighet och engagemang – både för kunder och medarbetare – kombinerat med en gedigen erfarenhet av att leda och utveckla hållbara affärer i hög förändringstakt, inspirerar oss alla, säger Ulf Aiff.

i3tex bedriver teknisk konsultverksamhet inom industriteknik. Bolaget hanterar hela produktutvecklingsprocessen och uppdragen kan omfatta såväl elektronik, mjukvara som mekanik. Ett uppdrag kan också bestå av en kortare förstudie där kunden vill utreda om en ny teknik är tillämpbar.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078