23948sdkhjf

Snabbväxaren byter ut chefen

Nu är det läge att förbättra marknadsutväxlingen.
Från och med årsskiftet lämnar Peter Stenquist över ledarskapet för LEAX affärsområde Arkivator Telecom till nuvarande försäljningschefen Fredrik Ulin. Hans fokus blir nu att se till att få en bra marknadsutväxling på den struktur som har byggts upp hittills. Det framgår av ett pressmeddelande

- Peter kommer inte att jobba kvar hos oss. Han börjar utanför LEAX från och med årsskiftet, uppger Fabiana de Campos Lico, global marknadskoordinator på LEAX Group, för Metal Supply.

"Efter att LEAX Arkivator Telecom under Peter Stenquists ledning formulerat en global strategi, tagit fram en mycket konkurrenskraftig antennportfölj för mobila nätverk, skapat en kostnadseffektiv supply chain med nya tillverkningsenheter i Ungern och Indien är det dags att ta nästa steg", skriver bolaget.

LEAX Group är en snabbväxande, privatägd, företagsgrupp med ursprung i Köping. Sedan början på 1990-talet har bolaget, genom förvärv och organisk tillväxt, vuxit med över 35 procent per år. Bolaget omsätter över 1,5 miljarder kronor på årsbasis och har runt 1 200 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078