23948sdkhjf

Kanrapport från Railcare

Rekord både vad gäller volym och resultat.
Railcare gjorde rekord både vad gäller volym och resultat senaste kvartalet.

Nettoomsättning för kvartalet uppgick till 108 miljoner kronor (81). Rörelseresultat uppgick till 28 miljoner (13).

– Det blev en svettig sommar i koncernens alla bolag. Årets tredje kvartal är ett rekordkvartal både i volym och resultat, vilket är mycket tillfredställande då vi ser resultatet av försäljning och produktion. När vi får full beläggning för våra maskiner och när koncernens bolag går bra samtidigt så blir effekterna väldigt positiva. Som företag så blir vi starkare och bättre för varje dag. Vi har stabilitet i tillväxt och lönsamhet, och en stabil orderstock med långa kontrakt som en god bas för vår verksamhet, säger vd Daniel Öholm.

– Som pricken över i:et så har vi också en storsatsning på järnvägsunderhållet i Sverige de närmaste tio åren enligt den infrastrukturproposition som regeringen offentliggjorde under oktober månad, fortsätter Daniel Öholm.

Railcare arbetar med järnvägsunderhåll i främst Skandinavien och i Storbritannien. Bolaget hanterar kablar och överskottsmassor, snöröjning på järnväg, renovering av järnvägstrummor, maskinbyggnation, tillhandahållande av dragfordon för entreprenader samt uthyrning av lok, vagnar och personal. Antalet anställda är drygt 120 personer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063