23948sdkhjf

Elmia är ett viktigt skyltfönster för BE Group

Visar upp flera nyheter vid mässan.
BE Group Sverige presenterar flera nyheter på Elmia Subcontractor i Jönköping. Metal Supply besökte bolagets monter och pratade även med marknadskoordinatorn Jens Karlsson.

Han känner att Elmia Subcontractor är ett viktigt skyltfönster för företaget.

– Vi jobbar över hela landet med alla tänkbara kundsegment. Målsättningen är att skapa värden för kunder genom ett brett sortiment och möjlighet att vidareförädla. Vi kan kapa stång och även gasskära och plasmaskära i grov och mediumgrov plåt, säger han.

Flera nyheter tillkännages vid mässan. En av dem är den metallbelagda tunnplåten Magnelis som BE Group har börjat lagerhålla det här året. Metal Supply har skrivit om produkten tidigare.

– Den starka motståndskraften är väldigt fördelaktig. Exempelvis utomhus eller i andra aggressiva miljöer, säger Jens Karlsson.

Han påpekar att rörverket Condesa lanserat Magnelis i rörformat. Det breddar sortimentet ännu mer. Han har dessutom fler nyheter på gång.

– Tillsammans med Tata Steel erbjuder vi – med leveranser direkt från verk – rektangulära fyrkantiga konstruktionsrör med lite förhöjd sträckgräns. Kunden kan alltså slimma sin konstruktion, och spara lite vikt, och samtidigt, paradoxalt nog, erhålla rör som faktiskt är starkare i stålet, säger han.

En tredje nyhet är att BE Group har en rostfri slipad plåt på lager som heter DP20. Sammantaget har sortimentet alltså fått många tillskott. BE Group kommer under torsdagen att hålla en särskild produktpresentation tillsammans med producenterna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094