23948sdkhjf

Metallcenter etablerar sig i Göteborg

Ser klart ökad efterfrågan på koppar och mässing till svensk industri.
Metallcenter, en stor grossist på koppar och mässing, breddar sin marknadsnärvaro och etablerar ett kontor i Göteborg. Sedan tidigare finns Metallcenter representerade i Stockholm, Jönköping och Gnosjö. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi ser en klart stigande efterfrågan på både koppar och mässing till den svenska industrin, säger vd Thomas Wulff.

– Vi har sedan tidigare utökat vårt produktsortiment samtidigt som vi har en väl tillpassad logistiklösning med leveranser dagen efter orderläggning till nästan alla våra kunder i Sverige. Det känns därför naturligt att nu vara representerade med försäljningskontor i Sveriges industristad nummer ett. Därmed kan vi komma än tätare på våra kunder i västra Sverige, konstaterar Thomas Wulff vidare.

I samband med att Metallcenter öppnar upp kontor i Göteborg har bolaget nyanställt ett par personer. En av dem är den nye regionchefen inom rödmetaller, Jens Åström, som uppges ha mycket bred erfarenhet från branschen.

Trots en del negativa artiklar om industriverksamheter som flyttar utomlands så växer marknaden på rödmetaller för Metallcenter i Sverige.

Metallcenter ingår i Alumecokoncernen som är en stor grossist i Sverige inom aluminium, koppar, mässing och brons. Bolaget omsätter totalt cirka 850 miljoner kronor i Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078