23948sdkhjf

Inission får stororder från LumenRadio

Ska producera trådlösa styrsystem för ventilations- och klimatanläggningar.
Inission har tecknat avtal om att producera och leverera LumenRadios trådlösa styrsystem för ventilations- och klimatanläggningar. Kontraktet är långsiktigt och för Inission är affären värd cirka 50 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

– För inission är detta en strategisk affär med stor betydelse. Vi kommer att göra allt från inköp och tillverkning till tester av produkter och packning i unikt kundemballage för direktleverans till LumenRadios slutkund. Huvuddelen av tillverkning och distribution står vår fabrik i Tallinn för. Vi kommer även att tillgodose vår kunds lokala behov för flexibel produktion och kommunikation även i Sverige. Den första leveransen sker inom kort och vi räknar med att vara uppe i full takt i början på nästa år. Det här är ett samarbete som bygger på ett bra och långsiktigt förtroende för varandra, säger Rolf Siltala, platschef på Inission Göteborg.

Inission är en totalleverantör för tillverknings- och logistiktjänster inom industrielektronik. Bolaget omsätter cirka 610 miljoner kronor och har omkring 340 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.133