23948sdkhjf

Nordisk Ståldag i Göteborg

Ställ Olof Faxander mot väggen. SSAB:s vd Olof Faxander deltar i Nordiska Ståldagen i Göteborg. Utnyttja möjligheten att få svar på de frågor som är viktiga för dig.
Ställ Olof Faxander mot väggen!

Fråga SSABs högsta ledning om framtiden. SSAB:s vd Olof Faxander, deltar i Nordiska Ståldagen i Göteborg. Utnyttja möjligheten att få svar på de frågor som är viktiga för dig.

Välkommen till 2009 års Nordiska Ståldag på Hotel Scandic Crown i Göteborg. Start vid lunch onsdag 22 april och avslutning runt lunch torsdag 23 april.

SSABs vd, Olof Faxander, deltar tillsammans med sina närmaste medarbetar i Nordiska Ståldagen. Det gör han framför allt för att besvara dina frågor. Du kan redan nu skriva ner frågorna i rutan här bredvid och skicka in dem direkt. Desto bättre svar kan du få på Nordiska Ståldagen.

Programmet på Nordiska Ståldagen kommer till stor del att styras av deltagarna. Genom att besvara frågorna i en liten undersökning, vilka frågor som är mest angelägna. Programmet utformas efter det resultat som undersökningen ger.

Läs mer, ställ frågor till Olof Faxander eller anmäl dig till Nordiska Ståldagen här.

Källa: SSAB
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11