23948sdkhjf

Nytt kontrakt värt 100 miljoner

Scana Steel Björneborg AB har tecknat kontrakt med Wärtsilä Propulsion för ett helt års leverans av propelleraxlar.
Scana Steel Björneborg och Wärtsilä Propulsion har tecknat kontrakt för ett års leverans av propelleraxlar under 2009 till ett värde av 100 MSEK. Avtalet gäller leverans av propelleraxlar och axelarrangemang för olika typer av fartyg.

Med det här kontraktet så stärker Scana och Wärtsilä samarbetet ytterligare.

Wärtsilä, som har mycket höga kvalitetskrav, har länge varit en kund hos Scana Steel Björneborg. Det långvariga samarbetet och det nya kontraktet visar på att Scana är en stålleverantör i världsklass.

Källa: Scana Steel Björneborg

Om Scana Steel Björneborg
Scana Steel Björneborg har drygt 350 års erfarenhet av stålproduktion och tillverkar förstklassigt skräddarsytt stål till kunder med speciella krav på kvalitet, volym och applikationer. Produkterna används inom fem olika segment; stål, marin, maskin, energi samt olja & gas. De flesta av Scanas kunder är världsledande inom sitt marknadssegment.

Om Wärtsilä
Wärtsilä satsar på marin- och maskinmarknaderna och fokuserar på kompletta, miljövänliga lösningar. Genom innovativa produkter och god service har Wärtsilä utsetts till bästa affärspartner av alla sina kunder. Detta har möjliggjorts med hjälp av företagets drygt 18,000 anställda på 160 Wärtsilä arbetsplatser i 70 länder. Wärtsilä är börsnoterat i Helsingfors.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109