23948sdkhjf

Maskintillverkaren växer ur lokalerna - igen

Stjernberg Automation flyttar till större lokaler för andra gången på bara några år. Bolaget har fått in projekt som kräver större monteringsyta.
Stjernberg Automation, med bas i Kungsbacka strax utanför Göteborg, fortsätter att expandera och flyttar nu till större lokaler. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Det är andra gången vi flyttar på bara några år, säger vd Magnus Stjernberg.

– Vi har redan hunnit växa ur våra nuvarande lokaler, då vi fått in projekt som kräver större monteringsyta, utvecklar han.

Det blir ingen lång flytt.

- Vi flyttar till en annan byggnad på samma gata, så det blir ingen långväga flytt den här gången heller, säger Magnus Stjernberg.

Att företaget byter lokaler ännu en gång uppges ha fler orsaker.

- Under september har vi anställt en till medarbetare som har bred kunskap och som kan hjälpa till med både konstruktion, montering, programmering och projektledning, säger Stjernberg Automations HR-ansvariga Gunilla Stjernberg.

Bolaget letar dessutom i dagsläget efter ytterligare en konstruktör samt fler programmerare, och är därför inte bara i behov av en större monteringsyta utan också fler kontor.

Stjernberg Automation konstruerar och utvecklar kundanpassade maskiner och utrustningar. Som ett laser- och automationsföretag tar bolaget hand om både utrustning för laserbearbetning som annan kringutrustning eller automation.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.11