23948sdkhjf

Kogertek expanderar

Teknikkonsultföretaget Kogertek vill bli regionens största. Nu med helt nytt kontor i Skellefteå och nyanställningar på gång.
Kogertek erbjuder tekniska konsulttjänster till ledande industrier i övre Norrland och de vill bli regionens största teknikkonsultföretag.

Det Umeåbaserade teknikkonsultföretaget har nyss öppnat en nytt kontor i Skellefteå och har som mål att anställa tre till fem personer innan jul.

Andreas Nyström är platschef för det nya kontoret, och han ser fram emot att hjälpa till att utveckla det nya kontoret i Skellefteå på samma sätt som företaget har utvecklats i Umeå.

Källa: Västerbottens Folkblad

Om företaget
Kogertek är ett ovanligt teknikkonsultföretag. Förutom att leverera mervärde genom kvalitetssäkrade projekt tillför vi en unik flexibilitet och ett stort mått av kreativitet. Våra medarbetare arbetar i hög utsträckning hos våra kunder – ledande industrier. Det nära samarbetet med våra kunder gör att Kogerteks samlade kompetens blir avsevärd och vi kan leda utvecklingsprocesser med ett mycket brett perspektiv. Därmed har vi ovanligt god överblick. Och då kan både vi och våra kunder anta nya utmaningar på nya sätt.

Våra tjänster utmynnar i helhetslösningar. Från första skissartade idé till färdig produkt eller tjänst. Vårt kunnande innefattar bl.a. produktutveckling, konstruktion, anläggningskonstruktion, produktionsutveckling, projektledning och utbildning. Vi fortsätter vår expansion och vi välkomnar nya medarbetare som vill ta del av den.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094