23948sdkhjf

Verkstad gasar på med ännu en svarv

Bolaget tidigarelägger investeringsplaner för att möta en positiv trend från både befintliga och nya kunder.
Svarvmekano uppges tidigarelägga sina investeringsplaner för att kunna möta en positiv trend från både befintliga samt nya kunder. Bolaget investerar därför i ytterligare en Okuma LU3000 EX M från Stenbergs. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi vill säkerställa vår möjlighet att kunna producera produkter av världsklass i krävande materialkombinationer. För oss var valet enkelt, vi vill fortsätta stärka vårt partnerskap tillsammans med Stenbergs och Okuma, säger Fredrik Gordon, vd på Svarvmekano.

För bara ett par veckor sedan installerades även en ny vertikalfräs från Okuma på bolaget.

– Det är en positiv anda hos Svarvmekano och vi på Stenbergs tycker det är extra roligt när vi kan hjälpa till att leverera ännu en maskin. LU3000 fanns i vår utställningshall i Jönköping och kunde levereras med kort varsel. Maskinen är utrustad med hydrauliskt stödlager som sitter på den nedre revolvern, det passar extra bra när man kör långa axlar, säger Marek Janukiewicz, säljare på Stenbergs.

Svarvmekano i Malmö är specialister på svarvning, fräsning, kapning, håltagning, kilspårdragning/stickning, kuggning, utvändig rullpolering samt fiberlasermärkning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.125