23948sdkhjf

Stenbergs fortsätter satsa på lunchevent vid Elmia

VD:n: "Ett väldigt uppskattat event över åren"
Stenbergs fortsätter sin satsning på att ta emot kunder vid sin egna anläggning i Jönköping i samband med mässan Elmia Subcontractor. Kontoret är beläget endast ett hundratal meter från mässområdet.

– Det har varit ett väldigt uppskattat event över åren. Vi har tagit emot ett hundratal personer per år och bjudit på lite gott käk och visat maskiner, säger Stenbergs vd Jonas Wihlborg till Metal Supply. Han understryker att det krävs föranmälan för att delta på dessa aktiviteter och intresset uppges vara gott för att delta redan lång tid före mässan.

– Inne på själva mässområdet är vi inte aktiva. Vi har pratat med Elmia och de tycker det här upplägget är helt ok, säger Jonas Wihlborg.

Planerar ni något speciellt i år?

– En nyhet för i år är att vi kommer visa upp Dorato Tools sortiment. Dorato Tools är ett systerbolag till Stenbergs som kommer visa några häftiga nyheter i samband med luncherna i Stenbergs utställningshall bara ett stenkast från Elmiaområdet, säger Jonas Wihlborg.

Dorato Tools är en leverantör av verktyg för skärande bearbetning. I produktportföljen finns bland annat tillverkningen av Granlund Specialverktyg. Från agenturen ZCC Cutting Tools erbjuds ett sortiment inom svarvning, fräsning och borrning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078