23948sdkhjf

Fler utmärkelser för Hyundai

För andra året i rad får tre Hyundai-modeller utmärkelserna "Top Safety Pick" från Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) i USA.
Hyundai Veracruz och Santa Fe vann priser i klassen för mellanstora SUV:s. Hyundai Entourage (säljs endast i USA) i minivan-klassen, för Entourage var det fjärde året i rad som utmärkelsen kammades hem.

Alla tre fick också femstjärniga betyg i krockprovet, vilket är högsta betyg i statliga NHTSA's nybilstestprogram för krocksäkerhet.

Sex Hyundai-modeller rekommenderas i Consumer Report
Redaktörerna för 2009 års upplaga av Consumer Guide uppgav Accent, Elantra, Sonata, Santa Fe, Entourage och helt nya Hyundai Genesis som modeller de rekommenderar kunder att köpa.
Varje år arbetar ett expertteam på Consumer Guide med utvärdering av priser, kvalitet, utrustning, säkerhetsnivå och väghållning, på ett hundratal fordon i 18 olika segment.

"Dessa fina utmärkelser är ytterligare ett bevis på att vi arbetar rätt med att kombinera säkerhet, kvalitet med bästa värde", sa Mr. Scott Margason, chef för produktutveckling, på Hyundai Motor America.


Hyundai Motors Corporation bildades 1967 och är idag världens femte största biltillverkare. Antalet anställda uppgår idag till 75.000 anställda världen över. Hyundais bilmodeller säljs i 193 länder via 6000 återförsäljare.
Mer information finns på www.hyundai-motor.com

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109